Link :: 01.01.2005 :: 21:07
i wreszcie new year 2005... :D:D:D
od razu chciałabym życzyć wszystkim najszczęśliwszego nowego roku:), zdrówka, pomyślności, kasy, żeby kazde niepowodzenie przyjmować z uśmiechem, i żeby ten rok był o wiele fajniejszy od poprzedniego:D:D.
ile się wczoraj działo??
- raniutko o 10:00 na trening;
- później z Dudziem do leclerca;
- mała drzemka;
- sms od Oli, że nie może przyjechać:(;
- wyjazd do kuzyneczki Izy na Sylwka;
- maraton filmowy (5 kaset video pod rząd);
- północ;
- drinki i petardy:D:D;
- dalszy ciąg imprezy;
- kima w śpiworku:).
...i to by było na tyle:P:p.
dziś o 13:00 przyjechał po mnie tata. zaraz po tym jak przyjechaliśmy przyszedł dziadek. rodzinny obiadek itp. jakiś tam film na DVD. no i jestem. ogólnie fajnie było...:D
papa
na zawsze wasz madzikKomentuj(1)
Link :: 07.01.2005 :: 22:00
i znowu szkółka...
oj coś już dawno nowej noty nie było... tak właściwie nie za bardzo jest o czym pisać:/. znowu do szkółki, juz nawet od 5 dni.. wyciągnełam się na średnią 4,7 na półrocze. mam 4 czwóry (biola, chemia, informa i anglik) i jedną szósteczkę z w-f (co prawda of course z inf. i ang. powinnam mieć piątki.. no ale moi super nauczyciele chyba nie umieją wyciągć średnich z ocen - moie ocenki z ang. - 4,5,5,5,6 i z inf jedna 5.. więc chyba trzeba pominąć ten fakt). reszta to piąteczki 8D.
jutro jade na lodo...
we wtorek jade z klasą do kina na "iniemamocni", w czwartek mam tylko 4 lekcje - g.w. ang. polski i fiza. przez te 2 dzionki III klasy piszą egzaminy próbne. w piątek jade z dziewczynami na turniej do Tomaszowa lubelskiego:>:> z noclegiem nawet...
i jest cool...
narka.. :p:p:p
na zawsze wasz madzikKomentuj(0)
Link :: 08.01.2005 :: 18:54
to był faaajny dzionek:D:D:D
raniutko o 11:00 na łyżwy, później na miasteczko z Dudziem:). kupiłam sobie pachnący mini markerek, ołuweczek, 24 białe gumeczki do włosów i miseczkę taką fajną:D. ogólnie fajnie było. wróciłam do chałupki o 17:00 i teraz przed kompem sobie siedze...
jutro tez ide na lodo też pewnie fajnie będzie. tak jak dzisiaj:]
a śniegu jak nie było tak nie ma:/ ale może jeszcze spadnie...
pa=]
na zawsze wasz madzik
Komentuj(0)
Link :: 16.01.2005 :: 20:55
turniej in Tomaszów Lub. :D:D
po pierwsze notki rzadko będą bo i tak ich nikt nie czyta:/
po drugie jak na razie dobrze mi się wiedzie:]
po trzecie wczoraj i dzisiaj był turniej w Tomaszowie Lubelskim i jest fajnie:D. wygrałyśmy wszystkie mecze (czyli cztery:) 2:0 w setach:D:D. spałyśmy w jakiejś tam takiej ogromnej szatni z prysznicami i śmierdzącym kiblem:/:/ ale ogólnie fajnie było:D:D
papa do kiedyś tam=*
Link :: 17.01.2005 :: 22:00
a ja dzisiaj w kinie byłam :D:D
raniutko o 10:30 na treninga :D:D, a o 15:20 do kina z Kamilem i Kasią. na mase zajefajnie było:]. później poszliśmy jeszcze do KFC i do Empiku. do domciu wróciłam przed 20:00. jutro na lodo, na trening i do ortodonty:/. w środe mamy znowu turniej... może będzie fajnie;););)
paa=*
na zawsze wasz madzikKomentuj(1)
Link :: 20.01.2005 :: 16:10
turniej na Podwalu :D:D
w środe był turniej na Podwalu in Lublin of course;). no i... zostałyśmy mistrzyniami Lublina:D:D:D (dla niezorientowanych w siatkę:)jupi, jupi!! wygrałyśmy wszystkie mecze 2:0. jest coraz lepiej.. najpierw w Tomaszowie, teraz tu.. ;);). trener G. był wniebowzięty. no i najważniejsze: po raz pierwszy w życiu weszłam na boisko!!! jestem we wspaniałym nastroju... :p:p:p
tylko lipa bo śnieg zaczął padać, no i taki straszliwy wiatr.. :(
łee.. chyba płakuniać będe.. no może aż tak źle nie będzie:D:D:D
na razie wszystkim :*:*
no i pozdro dla dziewczyn z drużyny i pana trenera G.
i jeszcze dzienki za zaproszenie do konkursa, zaraz się zapisze:D:D w związku z tym pozdro dla ciebie Gabrysiu... no i trzymać za mnie kciuki;P;P;P
Link :: 21.01.2005 :: 12:20
po raz kolejny moja rączka wylądowała w szpitalu :(:(:(
co się znowu stało??
- rano moja siostrzyczka stłukła talerz
- szkło rozprysło się na całą chałupe
- wieczorkiem oglądam sobie serial 24 godziny
- reklama
- ide do swojego pokoju
- partze mój piesek sobie leży na dywanie
- siadam, przytulam go
- kłade dłoń na dywanie
- cos mnie na mase mocno kuje
- patrze na ręke - calusieńka w krwi
- lece do łazienki mama tamuje dopływ krwi
- ja nie moge się uspokoić
- czuje okropny ból
- jedziemy do szpitala
- skierowanie na rentgen
- rentgen nie wykrywa nigdy szkła - lekarz twierdzi, że może nic w środku ręki nie mam ale nie jest pewien...
- powrót do domciu z plasterkiem na ręce
to by było mniej więcej na tyle :D:D:D
pozdro dla wszystkich cierpiących na ból ręki;);)
na zawsze wasz madzikKomentuj(2)
Link :: 21.01.2005 :: 16:53
zakupki..
po południu pojechałam z mamą na zakupki:D:D:D
kupiłam sobie taką fajną biało-błękitno-szarą kurteczkę narciarską i czarne narciarskie spodenki;);) no i jesce taki zafajnisty sweterko-polarek w cropp'ie:D:D
jeszcze dziś jade po buciki narciarskie i narty:p:p
może pojutrze (niedziela) pojedziemy na narty do Białki Tatrzańskiej... fajnie by było.. ale jeszcze nie wiadomo czy tata dostanie urlop:/:/
jeszcze jutro coś naskrobie, a na razie lece..
papass:*:*
na zawsze wasz madzikKomentuj(5)
Link :: 24.01.2005 :: 12:05
??
w dalszym ciągu nie wiem czy jade w górki...:/. chciałabym i to nawet bardzo..:D:D gdyby nie ten wyjazd pojechałabym na obóz o Olką, dziś poszła do kina;);).. no nic... może już niedługo wszystko się wyjaśni.. jak będe wiedziała co i jak naskrobie dopisek:D:D
papa:*
na zawsze wasz madzikKomentuj(5)
Link :: 24.01.2005 :: 14:57
mam saneczki
po udanych negocjacjach udało mi się zakupić super saneczki od szanownego Dr Web'a za jedyne 98,99:D:D mam nadzieję że już w najbliższym czasie przedstawi mi pan swoją nową ofertę...
co do gór to marne szanse ze pojade.. :(
zapraszam do komentowania szanowny panie Dr Web, ponieważ w tej sprawie moge liczyć tylko na pana:( no i ma pan ode mnie gorące pozdro;);)
papatki=*
na zawsze wasz madzik
Komentuj(2)