madzik - komentarze

zakupki..

po południu pojechałam z mam± na zakupki:D:D:D
kupiłam sobie tak± fajn± biało-błękitno-szar± kurteczkę narciarsk± i czarne narciarskie spodenki;);) no i jesce taki zafajnisty sweterko-polarek w cropp'ie:D:D
jeszcze dzi¶ jade po buciki narciarskie i narty:p:p
może pojutrze (niedziela) pojedziemy na narty do Białki Tatrzańskiej... fajnie by było.. ale jeszcze nie wiadomo czy tata dostanie urlop:/:/
jeszcze jutro co¶ naskrobie, a na razie lece..
papass:*:*
na zawsze wasz madzik

Imię:

Wy¶wietlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
23.01.2005 :: 14:42 :: czuby.resetnet.pl

madzik

ke??
23.01.2005 :: 14:38 :: ip-213-17-233-122.netia.com.pl

Dr Web

Jasne tylko zapomniałas dodac czym szusowałas po stokach . Czy .... ( do czego służy papier ) you know what is mean ... czy moze nartami . Ale chyba w twoim przypadku to tym pierwszym ... Mówie ci lepiej idĽ jeszcze na promocje sanek dla dzieci
23.01.2005 :: 14:35 :: ip-213-17-233-122.netia.com.pl

Dr Web

Ostatnio nie byłem tu zbyt czesto, ale obiecuje że napewno zmienie swoje postepowanie A tak na marginesie widze że juz jeste¶ gotowa na szusowanie po stokach . Życze miłych przejażdżek na sankach ( ) Bo na narty jeste¶ za mała ( joke )
23.01.2005 :: 14:32 :: czuby.resetnet.pl

madzik

za mała?? oj chyba mnie z kim¶ pomyliłe¶... hehe... nawet nie wiesz jak w tamtym roku ¶migałam na stoku;)
zapraszam wszystkich do kometowania... :D:D:D
23.01.2005 :: 14:26 :: ip-213-17-233-122.netia.com.pl

Dr Web

Ostatnio nie byłem tu zbyt czesto, ale obiecuje że napewno zmienie swoje postepowanie A tak na marginesie widze że juz jeste¶ gotowa na szusowanie po stokach . Życze miłych przejażdżek na sankach ( ) Bo na narty jeste¶ za mała ( joke )
Talk.pl :: Wróć