Link :: 01.02.2005 :: 16:23
i znowu kontuzja...

w dużym skrócie:
a) nie pojechałam w górki
b) 2 razy byłam w Rąblowie na nartkach (taka wieś pod Lublinem:)
c) codziennie przez całe ferie chodziłam na lodo
d) w ostatnią sobote ferii siorka wyciągneła mnie jeszcze wieczorkiem na lodo
e) centralnie kolanem upadlam na lód
f) na mase mi spuchło
g) od 2 dni nie chodze do sql (maże pójde w czwartek [dziś jets wtorek])
podsumowanie - ferie były zawaliste:p:p
paa:*:*
na zawsze wasz madzikKomentuj(9)
Link :: 05.02.2005 :: 15:55
happy, very, very happy :D:D:D

na reszcie wczoraj (piątek) wróciłam do szkółki i o dziwo się na mase z tego ciesze...
na wf - ja Dudek i Wiolka nie ćwiczyłyśmy - wspominałyśmy obóz w zeszłe wakacje i tak straszliwie już mi się zachciało pojechać na następny, ale naszczeęście do końca roku szkolnego juz tylko jakieś 4,5 miesiąca...
chciałam się jeszcze pochwalić że zgłosiłam sie do 2 konkursów na naj bloga - zajęłam 3 i 8 miejsce z czego jestem bardzo dumna... :D:D:D
a i jeszcze chciałam polecić stronke - www.lancuszki.prv.pl - po prostu trzeba wejść:p:P:p
ja już lece papa:*:*
na zawsze wasz madzikKomentuj(23)
Link :: 16.02.2005 :: 14:04
new szablonik:D

i jak wam się teraz podoba?? mi bardzo:D:D tu małe zmiany, w pokoiku też (drobne przemeblowanko - przestawiłam biureczko:)...
chyba zmieniam się na lepsze...
dawno już nie pisałam - nie było o czym:/
dziś w sql dyżurowałam z Natalą... na mase fajnie było - grałyśmy z ochroniarzami najpierw w pokera, a później w państwa, miasta.. dyżur był od 7:15 ale o 12:30 już wracałyśmy do chałupki;)
prawie bym zapomniała o Valentynkach...
jak tam u was?? ja wysłałam 5 (wszystkie do dziewczyn:D), a dostałam 2:D:D jedna od Natali, a druga od xxx (kolegi o którym wole nie mówić:p)
3majcie siem tam:*
na zawsze wasz madzikKomentuj(9)
Link :: 17.02.2005 :: 19:46
łee...

w szkole normalnie.. jak zwyle nuda... nie byłam na pierwszej religi bo mnie brzuch bolał.. później było juz dobrze ale na sks znowu mnie zaczął boleć i musiałam wcześniej wrócić do chałupy i nie poszłam na ang. dod:/ teraz leże sobie na łóżku i zwijam się z bólu...
zawaliście, nie??
paa:]
na zawsze wasz madzikKomentuj(0)
Link :: 20.02.2005 :: 12:58
u Dudiego na noc, a później na nartki..

wczoraj nocowałam u Dzudka... fajnie było.. wstałyśmy przed 8:00, więc przyjechał po mnie ojciec, a Dudzia zawiózł na Łęgi... my pojechaliśmy na nartki... jak zwykle zawaliście było;)
teraz na mase zmęczona jestem:( zaraz trzeba brać się za lekcyjki:/
jutro spr z histori, pojutrze pyta z biologi:/:/ ale cóż takie życie...
heeej.. =]
na zawsze wasz madzikKomentuj(0)
Link :: 27.02.2005 :: 11:14
chlipu, chlip

dziś w nocy zdechł mój najukochańszy chomiczek :-( wczoraj na coś zachorował, ale nie wiem na co... co prawda strasznie mi bez niego smutno, ale jakoś trzeba żyć dalej... :(
na zawsze wasz madzikKomentuj(1)