15.12.2004 :: 13:28
Ziejowsko jest:D!?! czemu?? więc 2 tygodnie temu byłam na szkolnej wymianie na Litwie [(było fajniej niż zajefajnie;)!?!;]. no i dzisiaj idę sobie do skrzyneczki na listy, zagl±dan do niej a tam złota koperta, a na niej: Viktorija Baćkovaité jaki¶ tam litewski adresik 5300 Panevėľys Lithuania z drugiej maniki moje imię, nazwisko, adresik, no i dół. wchodze do domu, otwieram, a tam taka cute karteczka urodzinowa:) i krótki li¶cik:)[po angielskiemu of course;]. co prawda troszki błędów, ale da się opczaić o co idzie. no więc życzonka urodzinowe i takie tam pierdoły co tam u mnie, co w szkole, itp, itd:D. dobra dobrze jest, no przynajmniej pamiętała kiedy mam brithday:D:D. zaraz ide jej odpisać:p, ale najpierw jeszcze raz przypomnę my pro¶bę o pomoc. dobra napisze wszystko jeszce raz gdyby komu¶ nie chciało się przesun±ć w dół:P. więc: mam nadzieję, że kto¶ chciałby mi pomóc. no bo chodzi o to że chciałabym żeby mój blogu¶ był taki troszki fajniejszy, ale ja się na tym zbytnio nie znam. i wła¶nie o to tu chodzi. więc jakby kto¶ mógłby i chciał mi jako¶ pomóc. chodzi mi o umieszczanie na blogu jaki¶ takich róĽnych bajerów. np zegarków, czata, itp. itd. chętnie też naucze się robić szablony:D. bardzo proszę o zgłaszanie się chętnych:):). plizzz... ludzie zlitujcie się nade mn±:-( dobra ide pisać tego lista do Viktoriji. papcik =* (i special podziękowania for Viki za kartałkę i lista *dzienki*;) i zachęcam do pisania komentów:];p na zawsze wasz madzik