madzik - komentarze

Ziejowsko jest:D!?!
czemu?? więc 2 tygodnie temu byłam na szkolnej wymianie na Litwie [(było fajniej niż zajefajnie;)!?!;]. no i dzisiaj idę sobie do skrzyneczki na listy, zaglądan do niej a tam złota koperta, a na niej:
Viktorija Baćkovaité
jakiś tam litewski adresik
5300 Panevėžys
Lithuania

z drugiej maniki moje imię, nazwisko, adresik, no i dół. wchodze do domu, otwieram, a tam taka cute karteczka urodzinowa:) i krótki liścik:)[po angielskiemu of course;]. co prawda troszki błędów, ale da się opczaić o co idzie. no więc życzonka urodzinowe i takie tam pierdoły co tam u mnie, co w szkole, itp, itd:D. dobra dobrze jest, no przynajmniej pamiętała kiedy mam brithday:D:D. zaraz ide jej odpisać:p, ale najpierw jeszcze raz przypomnę my prośbę o pomoc. dobra napisze wszystko jeszce raz gdyby komuś nie chciało się przesunąć w dół:P. więc:
mam nadzieję, że ktoś chciałby mi pomóc. no bo chodzi o to że chciałabym żeby mój bloguś był taki troszki fajniejszy, ale ja się na tym zbytnio nie znam. i właśnie o to tu chodzi. więc jakby ktoś mógłby i chciał mi jakoś pomóc. chodzi mi o umieszczanie na blogu jakiś takich róźnych bajerów. np zegarków, czata, itp. itd. chętnie też naucze się robić szablony:D. bardzo proszę o zgłaszanie się chętnych:):).
plizzz... ludzie zlitujcie się nade mną:-(
dobra ide pisać tego lista do Viktoriji.
papcik =* (i special podziękowania for Viki za kartałkę i lista *dzienki*;) i zachęcam do pisania komentów:];p
na zawsze wasz madzik

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
Talk.pl :: Wróć